Filtriranje Odaberi kategoriju

Vikend akcija - ostvari 15% popusta na 5500+ proizvoda uz promo kod: ZEKO15     Kreni>

0 kom 0,00 0
Pet Home Shop Proizvodi Psi Poslastice Mesne poslastice Camon Poslastica Batat Srca 100 g
Šifra: AGAE326

Camon Poslastica Batat Srca 100 g

Camon Poslastica Batat Srca 100 g AGAE326 Psi/Poslastice/Mesne poslastice Camon
Komentari (0)
Šifra: AGAE326
3,60
U cijenu je uključen PDV
KOM
Dodaj u košaricu

Besplatna dostava na narudžbe iznad 47,00 .
Dostava unutar 1-2 radna dana!

Dostupno na webshopu
Dostupno u trgovinama
  • Zagreb - Trg Drage Iblera 10
  • Osijek - Ribarska ulica 4
  • Varaždin - Ulica Ljudevita Gaja 4
Nedostupno:
  • Zagreb - Gundulićeva 9
  • Zagreb - Ulica Dragutina Domjanića 1
  • Zagreb - Maksimirska cesta 82
  • Zagreb - Ilica 194
  • Zagreb - Božidara Magovca 23 (Mamutica)
  • Pula - Stoja 14A (Max City Pula)
  • Zabok - Matije Gupca 98
Opis

Ukusna mala srca s batatom u praktičnom pakiranju s zatvaračem koji čuva svježinu.

  • Pakiranju sa zatvaračem
  • Idealne nagradne grickalice za vašeg psa
  • Formula bez glutena bez bojila

Pakiranje: 100 g
Veličina poslastice: 4,5 cm

Uputa za hranjenje:

Dati odraslim psima kao poslasticu ili dodatak dnevnoj prehrani od 1 do 5 komada (približno 10g svaki) dnevno ovisno o veličini psa. Pratite psa dok žvače hranu i uvijek ostavite dostupnu sviježu i čistu vodu.

Čuvati na hladnom i suhom mjestu. Iz pakiranja jastučić za vlagu. Prije korištenja izvaditi iz pakiranja sredstvo protiv vlage. Nakon korištenja dobro zatvorite pakiranje.

Sastojci

Sastojci: batat 61.3%, prethodno gelirani manika škrob, rafinirano biljno ulje, karamelizrani šećer

Aditivi: konzervasni

Analitički sastav: Sirove bjelančevine 1.93%, sirova vlakna 1.80%, sirove masti 10.40%, sirovi pepeo 1.50%, vlaga 14.40%

Značajke
Životna dob Odrasli psi
Namjena poslastice Svakodnevna poslastica
Veličina pakiranja 100 g
Komentari (0)
Pošalji svoj komentar

Tvoja ocjena

Tvoj email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na tvoj komentar.
Drugi su komentirali
Trenutno nema komentara